2019. feb 20.

Frédi és Béni - Lego készlet

írta: szmozizok
Frédi és Béni - Lego készlet

Kocka subidubidú

szmk_lego_flinstones_fredi_es_beni_kokorszaki_szaki_2_1.jpgA LEGO legújabb gyűjtői Frédi és Béni készlete a megalománia helyett egyszerű, ötletes és imádnivalóan nosztalgikus.

Az Ideas limitált sorozat legújabb tagja a két kőkorszaki szaki, azaz a The Flinstones rajzfilm sorozat főhősei, Frédi és Wilma ikonikus házikója, továbbá a híres lábbal hajtható verda. A LEGO internetes szavazás alapján küldi ezeket a készleteket a boltok polcaira, melyek közül a legutóbb a Saturn rakétáról is esett szó Az első ember film kapcsán.szmk_lego_flinstones_fredi_es_beni_kokorszaki_szaki_7.jpg

Az 1960-as években megjelent, de évtizedekkel később is mindenki által ismert sorozat báját, a viszonylag alacsony, 748 elemes készlet pontosan visszaadja. Az ára is szimpatikus (~20 eFt) és szerencsére nyomokban sem tartalmazza a különleges kiadású készletek megalomániáját, mint például a februárban megjelent Lego-kaland 2-höz tartozó Apocalypseburg gigantikus építménye. Márciustól lesz elérhető és jár hozzá az autóborító dinoszaurusz oldalas is.

A készletnek nincs szüksége dörömbölnie, hogy 'Wilma engedj be!', azonnal kívánságlistás.

 

További képek a készletről:

szmk_lego_flinstones_fredi_es_beni_kokorszaki_szaki_8.jpg

szmk_lego_flinstones_fredi_es_beni_kokorszaki_szaki_6.jpg

szmk_lego_flinstones_fredi_es_beni_kokorszaki_szaki_3.jpg

szmk_lego_flinstones_fredi_es_beni_kokorszaki_szaki_1.jpg

szmk_lego_flinstones_fredi_es_beni_kokorszaki_szaki_5.jpg

Szólj hozzá

lego animáció animation bedrock frédi béni flinstones tv series kőkorszaki szaki collect