2019. jan 07.

A Lego-kaland 2. - Üdv Apocalypseburg-ben!

írta: szmozizok
A Lego-kaland 2. - Üdv Apocalypseburg-ben!

Hatalmas és apokaliptikus LEGO készlet

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_20.jpgFebruárban érkezik A Lego-kaland 2. a mozikba és egyúttal kiadásra kerül a film egyik elborult helyszíne is, Apocalypseburg, több mint 3 000 kockából.

Az első LEGO animációs film óriási sikere garantálta a folytatást. Közben befutott Batman és Ninjago különálló rész is, de A Lego-kaland ötletességét és szuper fináléját szerintem nem tudták újrázni, így minden reménység, a magyar mozikba február 7-én érkező második részben van. A történet szerint 5 év telt azóta, hogy az első film végén megérkeznek a DUPLO-k és ezzel vége is a minden szupi szuper korszaknak. Eljött a poszt-apokalipszis kora és vele együtt egy látványos gyűjtői Lego készlet. szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_9.jpgSzokás szerint több LEGO készlet is kiadásra kerül a filmhez kapcsolódóan, amiből a 70841-es számú retro űrhajós csapatot tartottam a legjobbnak ezidáig, de a 70840-es Welcome to Apocalypseburg! elnevezésű építmény finoman szólva is brutálisan néz ki.

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_19.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_1.jpg

 

A nagyjából 52 cm magas szépség pontosan 3.178 elemből épül fel és 12 figura jár hozzá. Szép számaihoz egy szép összeg is tartozik, ami a hivatalos oldalon Forintban 99.990. Így kimondottan gyűjtői darabról lehet beszélni, de 360 fokban játszható, tehát vétek lenne összerakni aztán csak hagyni porosodni. A készlet hivatalosan február 1-én érkezik.

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_22_1.jpgA 12 figura közt a főhősön, Emmet Brickowskin túlmenően, olyan nagy nevek érkeznek, mint a közönség kedvenc Lego Batman apokalipszis gúnyában és az új részben felbukkanó Harley Quinn. A film megítélésétől függetlenül, én úgy gondolom, egy nagyon sikeres készlet lesz, hiszen a Mad Max stílus mellet még a Majmok Bolygójára is asszociálhat az ember, tehát ízig vérig elhozza a kocka apokalipszist, és adnak hozzá Batmant.

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_13.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_14.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_16.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_18.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_15.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_12.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_11.jpg

 

 

 

További képek a február 1-én érkező készletről:

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_21.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_4.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_6.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_7.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_8.jpg

szmk_lego_movie_2_apocalypseburg_set_5.jpg

Szólj hozzá

lego kocka batman brick emmet collect harley quinn lego movie lego kaland apocalypseburg