2020. júl 20.

Haunting Trophies - kedvcsináló előzetes

írta: szmozizok
Haunting Trophies - kedvcsináló előzetes

Beszélő trófeák

szmk_haunting_trophies_intergalactic_productions_illes_laszlo_toth_gergely_balogh_janos_horvath_akos_dunai_julia_fuggetlen_film_szombathely_1.pngÚjabb szombathelyi függetlenfilm a láthatáron, a többszörösen díjnyertes A pásztor alkotóitól.

A Haunting Trophies kedvcsináló előzetese egyelőre a forrásgyűjtést szolgálja, de A pince és A pásztor filmek ambiciózus alkotói rendesen zavart és egyben izgalmat keltenek benne. Illés László rendező a film hangulatát Hannibal Lecter és a netflixes Dark sorozat keresztezéseként jellemzi. Félelmetes és fordulatos végeredményre lehet számítani 2021 tavasszal tervezett bemutatóra. A számos függetlenfilm fesztiválon sikert arató A pásztor című filmmel (vélekedés itt) megkezdett szokás szerint, az előzeteseben a szombathelyi Weöres Sándor Színház színészei tűnnek fel, úgymint Balogh János, Dunai Júlia és Horváth Ákos. Az indiegogo.com oldal segítségével jelenleg bárki hozzájárulhat a mű elkészültéhez és remélhetőleg hamar a gyártási fázisba lép egy izgalmas magyar thriller Szombathelyről. 

Haunting Trophies

Várható bemutató dátuma: 2021. április

KEDVCSINÁLÓ ELŐZETES:

Szólj hozzá

előzetes trailer szombathely pásztor magyar film horváth ákos weöres sándor színház illés lászló balogh jános haunting trophies beszélő trófeák sepherd dunai júlia