2019. sze 04.

Trónok Harca - A Tűz és Jég dala Johnnie Walker

írta: szmozizok
Trónok Harca - A Tűz és Jég dala Johnnie Walker

Újra közeleg a tél és a whisky

szmk_tronok_harca_game-of-thrones-johnnie-walker-whiskies_4.jpgA korábbi Johnnie Walker és Trónok harca együttműködés sikeres volt, mert két újabb limitált kiadású scotch érkezik.

A Johnnie Walker és a filmes együttműködés nem újdonság. Részletesebben bemutatásra került már a Szárnyas Fejvadász 2049-hez kapcsolódó, nagyon limitált kiadású, 2017-es Directors’s Cut whisky. Tavaly a Trónok Harca fináléra befutott a szélesebb körben is elérhető White Walker, amelyből szintén sikerült egy palackkal beszerezni és részleteiben elmerülni. Az HBO-s együttműködés minden bizonnyal siker lehetett, hiszen két új Trónok Harca scotch is megjelent. A kisebb alkohol fokkal rendelkező és bizonyosan hidegen fogyasztandó Jég dala, illetve a magasabb alkohol tartalmú és fűszeresebb Tűz dala kiadás. Az üvegek a Stark és Targaryen házakat reprezentálják, farkas és sárkány motívumokkal. Az ár fekvés a White Walkerhez hasonlóan alakul (~35 EUR). Az Egyesült Államokban már elérhető, Európában pedig októberben lesz beszerezhető a Tűz és jég… whiskyje. 

szmk_tronok_harca_game-of-thrones-johnnie-walker-whiskies_2.jpg

szmk_tronok_harca_game-of-thrones-johnnie-walker-whiskies_3.jpg

szmk_tronok_harca_game-of-thrones-johnnie-walker-whiskies_1.jpg

Szólj hozzá

whisky collection dragon scotch stark game of thrones trónok harca collect targaryen songs of ice songs of fire tűz dala jég dala