2019. sze 02.

Star Wars: Skywalker kora - előzetes és poszterek

írta: szmozizok
Star Wars: Skywalker kora - előzetes és poszterek

Star Wars kedvcsináló a Sötét oldalról

star_wars_the_rise_of_skywalker_ver2.jpgA Skywalker kora új előzetese nosztalgiázik egyet, majd jól összekavar mindent és hiba is van benne.

A D23 gyakorlatilag a Disney saját Comic Con-ja és idén a Mandalori sorozat első előzetesén túl, egy Skywalker kora kedvcsinálót is bemutattak. A Végjáték stratégiáját követve végig megyünk a korábbi filmeken megjelenésük szerinti időrendben, majd jönnek a még nem látott jelenetek. Az új trilógia immár hagyományos Rey-Kylo összecsapása, csillagromboló hadak, vörös szemű C-3PO és egy hihetetlen dupla pengés fénykard felizzás. Érezhető a rezgés az Erőben, hogy átverés is van itt bőven. Bizonyosan Az utolsó Jedik-ben csalódottak kedélyeit borzolják, mert amúgy a december 19-i mozizás bárminemű kedvcsinálás nélkül is fix.

Érdekessége még a lenti előzetesnek, hogy a szemfüles rajongók már filmes bakit is találtak benne. A hullám nyaldosta Halálcsillag maradványain Kylo Ren és Rey összecsap, de a vízben Kylo Ren köpeny nélkül tükröződik.

ELŐZETES:

POSZTEREK:star_wars_the_rise_of_skywalker_ver2_xxlg.jpg

star_wars_the_rise_of_skywalker_xlg.jpg

 

Szólj hozzá

előzetes star wars finn trailer csillagok háborúja rey poszter skywalker leia hercegnő kylo ren poe dameron rise of skywalker skywalker kora