2018. okt 05.

Darth Vader LEGO Kastélya

írta: szmozizok
Darth Vader LEGO Kastélya

Lehet írni a Jézuskának

szmk_lego_vader_castle_kastely_mustafar_star_wars_2.jpgA Zsivány Egyes egyik legjobb jelenetében visszalátogatunk a Mustafar bolygóra, ahol anno Obi-Wan rendes elbánt Anakinnal. A sötét oldalra csábult Darth Vader a régi idők emlékére emelt egy kastélyt ide magának, ami ordított a sok-sok járműves Lego készlet mellé, hogy kiadásra kerüljön.

rogueone-darthvader-castle-conceptart.jpgIdén karácsonyra, ha új Csillagok Háborúja film nem is lesz, Darth Vader Kastélya Lego-ból immár nem csak álom, rendelhető. A készlet hasonlít a Gyűrűk Ura Lego-k 10237-es Orthanc tornyához, kicsit konszolidáltabb méretben és árcédulával. A készlet egyébként a 75251-es számot kapta, 1000 db-os és 5 figurával érkezik, abból kettő Vader, egy sima és egy viharvert.

szmk_lego_vader_castle_kastely_mustafar_star_wars_1.png

szmk_lego_vader_castle_kastely_mustafar_star_wars_2.png

szmk_lego_vader_castle_kastely_mustafar_star_wars_3.jpg

szmk_lego_vader_castle_kastely_mustafar_star_wars_4.jpg

Én az ilyen diorámás készleteket szeretem, és a Halálcsillag az abszolút favorit, ez a kastély is remekül sikerült, mert ellentétben a nemrég kiadott Felhővárossal a készletek formája messziről is kiadja az ikonikus filmben látott alakzatokat. A Bespin amolyan terepasztalos, de persze zokszó nélkül elfogadnám:lego_75222_web_pri_1488.jpg

75222_box1_v39-ce74.jpg

 

 

Szólj hozzá

star wars lego csillagok háborúja castle darth vader collect darth vader castle