2019. ápr 13.

Star Wars: Galaxy's Edge Coca-Cola

írta: szmozizok
Star Wars: Galaxy's Edge Coca-Cola

A galaxis kólája

szmk_star_wars_galaxys_edge_cocacola_csillagok_haboruja_kola_1.pngA Star Wars és Coca-Cola, azaz a világ két giga márkája, összeállnak Disneylandben. 

Az Egyesült Államok két Disney parkjában is hamarosan nyílik a Star Wars: Galaxy’s Edge látványosság, ami gyakorlatilag egy igazi Csillagok Háborúja világ. Az attrakciók, mint az életnagyságú Millenium Falcon, mellé a hangulat még egyedi Coca-Cola termékekkel is fokozódik. Az egyedi palackok engem a thermo detonátorokra emlékeztetnek, de bizonyára nem a galaxis legkedveltebb kézigránátját akarták családok kezébe adni. Ráadásként a Star Wars-ban használatos Aurebesh betűtípussal íródtak a márkanevek: Coca-Cola a Diet Coke és Sprite, illetve DASANI ami egy ásványvíz.

A Galaxy's Edge látványosság május 31-én nyílik az anaheimi Disneyland-ben és Augusztus 29-én az orlandoi Walt Disney World-ben. Az alábbiakban az attrakció legfrissebb videója:

Szerintem a legjobb szlogen a Taste the Feeling alapján a Taste the Galaxy lenne...szmk_star_wars_galaxys_edge_cocacola_csillagok_haboruja_kola_1.jpg

szmk_star_wars_galaxys_edge_cocacola_csillagok_haboruja_kola_2.jpg

szmk_star_wars_galaxys_edge_cocacola_csillagok_haboruja_kola_3.jpg

 

Szólj hozzá

star wars hype csillagok háborúja sprite coca cola disneyland collect diet coke galaxys edge