2018. dec 07.

Avengers: Endgame - kedvcsináló előzetes és poszter

írta: szmozizok
Avengers: Endgame - kedvcsináló előzetes és poszter

A szó amit kerestünk: Végjáték

szmk_avengers_bosszuallok_endgame_vegjatek_marvel.jpgMegérkezett a várva várt Bosszúállók 4. első kedvcsináló előzetese, ami nem igazán mozgalmas, de miért is lenne, hiszen tudjuk mit tett Thanos a Végtelen háború végén.

Három nappal ezelőtt még a Marvel kapitány előzetes oltotta a várakozás tüzét, de eljött a pillanat, hogy belenézhetünk a MARVEL moziverzum 22. fejezetébe és egyben egy korszak lezárásába. Az előzetes semmi meglepetést nem hozott. A csapat összetörve, Thanos pedig páncélját levetve békében éldegél, de Sólyomszem visszatér és a Hangya is segíteni fog. Miben? Azt egyelőre nem tudni, de a fejezet címe, ahogy a Végtelen háborúban Dr. Strange már említette Endgame azaz Végjáték.

(Az első kedvcsináló videó mellé a szokásos logó poszter is megérkezett, melyet a poszt végén találtok az előzetes néhány fontosabb pillanatát megragadó képgaléria alatt.)

 

Bosszúállók: Végjáték / Avengers: Endgame

Hazai bemutató dátuma: 2018. április 25.

ELŐZETES:

KÉPEK AZ ELŐZETESBŐL:

POSZTER:szmk_avengers_bosszuallok_endgame_vegjatek_marvel_poster.jpg

Az előzetesből a képek forrása a collider.

Szólj hozzá

trailer vég marvel vasember iron man avengers endgame végjáték amerika kapitány bosszúállók captain america captain marvel infinity stones infinity war végtelen háború infinity gauntlet végtelen kövek végtelen kesztyű