2018. nov 29.

Galaxy of Adventures - előzetes és poszter

írta: szmozizok
Galaxy of Adventures - előzetes és poszter

Star Wars starter csomag gyerekeknek

star-wars-galaxy-of-adventures-tall-b.jpgIdén karácsonykor sem maradunk Csillagok Háborúja nélkül, és egy igazán hiánypótló sorozat érkezik a kisebb korosztálynak.

November 30-án debütál a világhálón egy új Star Wars animációs sorozat a Galaxy of Adventures. A projekt szent célja, hogy a felelősségteljes és rajongó szülő a galaxis legkisebb lurkóit is könnyedén bevezethesse  a mindenható Erő és a Csillagok Háborúja rejtelmeibe. Leegyszerűsítve, de gyerekbarát módon használják fel a klasszikus történeteket és karaktereket. A tervek szerint a sorozat idővel a 2019. decemberében érkező IX. részbe fog belefutni. Egy új tematikus weblapon StarWarsKids.com és a hivatalos YouTube csatornán is elérhető lesz. Izzíthatjuk a gyerekeket, vagy ha nem tudjuk rájuk fogni akkor vállaljuk fel, hogy felnőttként is a Csillagok Háborúja minden formátumban jöhet.

swgoa-poster.jpg

Szólj hozzá

sorozat star wars trailer animáció animation csillagok háborúja darth vader chewbacca halálcsillag luke skywalker han solo leia deathstar r2-d2 c-3po galaxy of adventures