2017. júl 24.

Bosszúállók: Infinity War óriás poszter

írta: szmozizok
Bosszúállók: Infinity War óriás poszter

Számoljuk össze a MARVEL hőseit és nézzük Thanos csapatát

szmk_avengers_infinity_war_bosszuallok_marvel_banner.jpg2018. április 26. (Csütörtök) nagy nap lesz, ekkor mutatják be Magyarországon a Bosszúállók befejező részének első felét az Infinity War-t. Addigra az előzményfilmek száma 18-ra duzzad, és ha mindegyik csak egyetlen egy MARVEL szuperhőst adna akkor is jóval több, mint egy tucat karaktert kellene mozgatni a jó oldalon, a gonosztevőkről már nem is beszélve. A kaliforniai San Diegoban megrendezett Comic-Con talán legnagyobb durranása az előzetes, amire nekünk még várnunk kell picit, de azért hoppon sem maradtunk teljesen, mert itt ez a gigantikus poszter.szmk_avengers_infinity_war_bosszuallok_marvel_1.jpgA hősök 20 felett és hiányzik is valaki, az új gonosztevők pedig öten. Lássuk darabjaiban, talán meglesz a hiányzó, és nézzük az új ellenfeleket is részletesebben.

 

Groot (talán tini fejlődési fázisban), Thor (Ragnarök frizurával), Loki (ő nem igazán hős típus, majd kiderül), Mordály, Drax, Űrlord - ez eddig 6 szuperhősszmk_avengers_infinity_war_bosszuallok_marvel_6.jpg

 

Vízió, Skarlát Boszorkány, Sólyom, Amerika Kapitány (borotválatlanul) és a Fekete Özvegy (kiszőkülve) - ez további 5 szuperhősszmk_avengers_infinity_war_bosszuallok_marvel_8.jpg

 

Hulk, Sólyomszem, Tél katonája, Harcigép, Pókember (talán a Hazatérés végén bemutatott új szerelésben), Doctor Strange, Mantis, Fekete Párduc - ez még 8 szuperhősszmk_avengers_infinity_war_bosszuallok_marvel_3.jpg

 

Gamora, Vasember és Nebula - 3 szuperhős a végéreszmk_avengers_infinity_war_bosszuallok_marvel_4.jpg

Az összesen 22 szuperhős, és akármennyire is nézem a Hangyát sehol sem lelem. Ha Én vagyok vak akkor segítsetek ki kommentben, de az is lehet, hogy szubatomikusra zsugorodott és azért nem látni.

 

Az imposztorok pedig Thanos és a Black Order (Fekete Rend). Utánaolvastam, elvileg ezek a csatlósok 2013-ban szerepeltek először a New Avengers képregényben. Jelen állás szerint 5 gonosztevővel kell tehát számolni.szmk_avengers_infinity_war_bosszuallok_marvel_5.jpg

A ComicCon-on részletesebben lehetett őket látni, a neveket összeszedtem és ha már kutakodtam a képregény formátumokat is megmutatom összehasonlítás végett.

EBONY MAW

PROXIMA MIDNIGHT

CORVUS GLAIVE

BLACK DWARF

THANOS pedig a vezér a végtelen köveket magába foglaló kesztyűvel, ők együtt a Black Order:

A Fekete Rend történetéről készakarva nem olvastam, annyira otthonosan nem mozgok a képregény világban, így hagyom magam meglepni a film által.

Összegezve 22 szuperhős és 5 gonosztevő, az 27 karakter, ha a Hangyát megelőlegezem akkor 28. 23 az 5 ellen a Bosszúállók: Infinity War filmben. Bemutató 2018. április 26.

Aki szerint a Hangyán kívül kimaradt még valaki, vagy esetleg tényleg látja a Hangyát a poszteren az írja meg kommentben, ha nem gond! Köszönöm!

Szólj hozzá

hype marvel poster avengers bosszúállók infinity war