2018. okt 05.

The Mandalorian - Egy Star Wars sorozat

írta: szmozizok
The Mandalorian - Egy Star Wars sorozat

A sokat emlegetett Boba Fett film helyett

szmk_mandalorian_star_wars_csillagok_haboruja_1.jpgJövő ősszel a Disney elindítja saját streaming szolgáltatását, és amellett, hogy van bőven elég Disney, Marvel, Pixar meg Star Wars anyaga egy, ilyen vállalkozáshoz, a biztonság kedvéért megfejeli egy élőszereplős Csillagok Háborúja sorozattal a piaci bevezetést.

A napokban meg is érkezett Jon Favreau rendező (Vasember) rövid szinopszisa a történetről, mely szerint Jango és Boba Fett története után új harcos érkezik a Star Wars uiverzumba. A Birodalom romokban, az Első Rend még alakulóban és egy magányos pisztoly harcos útját követjük a Köztársaság fennhatóságán kívüli peremvidéken.

img_8597.jpg

Ez már önmagában is szenzációsan hangzik, és a többször meglebegtetett Boba Fett önálló film elképzelt, illetve vágyott hangulatát idézi. Erre jött a hivatalos kép és engem megvettek kilóra, de gondolom jó néhány millió garantált előfizetőt is az új üzletáguk beindításához, mert ha van Star Wars rajongó akit ez a kép nem varázsolt el... na azzal tényleg az Erő van!szmk_mandalorian_star_wars_csillagok_haboruja_2.jpg 

Szólj hozzá

star wars hype csillagok háborúja jon favreau tha mandalorian