2019. nov 20.

Trónok Harca - A Tűz és Jég dala whiskyk

írta: szmozizok
Trónok Harca - A Tűz és Jég dala whiskyk

Sárkány és farkas ihlette scotch

szmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_1.jpgA Johnnie Walker ismét Trónok Harca tematikával készült a télre.

A korábbi HBO-s együttműködés bizonyosan sikeres volt, mert két újabb limitált kiadású scotch érkezett. Tavaly a Trónok Harca fináléra befutott a szélesebb körben is elérhető White Walker, amelyből szintén sikerült egy palackkal beszerezni és részleteiben elmerülni. Az idei kiadásokat esetében már nem volt kérdés a beszerzés.

A Mások angolul White Walker szójátékot elhagyták, de az átdolgozott sétáló Johnnie embléma maradt. A párlatok közül a hidegen fogyasztandó Jég dalát, a történet szerint, a legészakibb skót lepárlóban készítették. A magasabb alkohol tartalmú Tűz dala kiadás a sárkányok ihlette mindent elpusztító tűzet képviseli, így fűszeresebb és szobahőn fogyasztandó. Az üvegek a Stark és Targaryen házakat reprezentálják, a farkas és sárkány motívumokkal, melyek magas fénnyel és enyhén dombornyomott kivitelben, minden Trónok Harca ereklye mellett jól mutatnak. A kupakokon a szokásosnak mondható GOT márkajelzés díszeleg, a két típushoz illő különböző színekkel. Az árfekvés ezúttal is barátibb, mint a Szárnyas Fejvadász 2049-hez kapcsolódó, nagyon limitált kiadású, 2017-es Directors’s Cut whisky. A White Walker egyszerű és jeges titkokat rejtő kiadása szerintem izgalmasabb, ízvilágilag egyelőre kitartok a bontatlan üvegek mellett... megkóstolom majd, ha itt a tél.
szmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_40_masolata.JPGszmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_41_masolata.JPGszmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_39_masolata.jpgszmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_43_masolata.JPGszmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_47_masolata.JPGszmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_7.JPGszmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_8.JPGszmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_2.JPGszmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_3.JPGszmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_48_masolata.JPGszmk_game_of_thrones_tronok_harca_johnnie_walker_whisky_scotch_tel_kozeleg_tuz_es_jeg_dala_hbo_42_masolata.JPG

Szólj hozzá

hbo whisky collection sárkány johnnie walker scotch stark game of thrones sárkánytojás trónok harca collect havas jon daenerys targaryen winter is coming drogon winterfell tél közeleg winter is here