2019. okt 30.

Vélekedés - Terminátor: Sötét végzet

írta: szmozizok
Vélekedés - Terminátor: Sötét végzet

Nincs végzet, csak nézed

szmk_terminator_dark_fate_sotet_vegzet_schwarzenegger_linda_hamilton_t800_10.jpgA Terminátor két remek film után egy végtelen történet, amin a Sötét végzet sem kíván változtatni.

Eltörölték a Terminátor 3,4,5-öt, hogy tiszta lappal induljon a filmsorozat, azaz visszamentek a múltba és az Ítélet napjától indítják újra a történetet. Kimondottan terminátoros stratégia visszaugrani az időben, de aztán senki nem képes megváltoztatni a jövőt, mert most is egy robot üldöz, a másik védelmez. A Salvation legalább mert nagyot álmodni, csupán nem vált be a nézők többségénél. A Sötét végzetnek az első néhány perce képes adni a vagányságot, amit James Cameron első két filmje, de aztán maradunk a történetnél amit láttunk már pár alkalommal. Linda Hamilton azért még odateszi magát napszemüvegben aknavetővel, de ezen pillanatok is hamar elillannak. A szereplő válogatásnál és az új karakterek tekintetében teljesen tanácstalan vagyok. Egyedül Mackenzie Davis aki kilóg, de pozitív értelemben. Sok a felesleges párbeszéd, az erőltetett megoldások. Schwarzeneggerhez már nem is emlékszem miként jutunk el, pedig nemrég láttam a filmet, de legalább nála lenni a film legjobb pillanata volt. A pálfordulást miatti zavarkeltést, korábban az 1 és a 2 eljátszotta. Most tovább fokozódik a helyzet, ami sok idézhető pillanatot eredményez. Viszont az újra bebizonyosodott, hogy Schwarzenegger 'A' Terminátor, bármiféle módon jelenik meg ezen filmekben. Véleményem szerint azt nehezebb elképzelni, hogy a valóságban, nem egy fém csontváz és világító szemek vannak az élő szövete alatt. A  Terminátor filmek ítéletnapja még nem jött el, de a megváltás sem, csupán nyújtottak egyet az amúgy is végtelen történeten.

ELŐZETES: 

POSZTEREK:szmk_terminator_dark_fate_sotet_vegzet_schwarzenegger_linda_hamilton_t800_4.jpg

szmk_terminator_dark_fate_sotet_vegzet_schwarzenegger_linda_hamilton_t800_1.jpg

szmk_terminator_dark_fate_sotet_vegzet_schwarzenegger_linda_hamilton_t800_3.jpg

szmk_terminator_dark_fate_sotet_vegzet_schwarzenegger_linda_hamilton_t800_11.jpg

szmk_terminator_dark_fate_sotet_vegzet_schwarzenegger_linda_hamilton_t800_2.jpg

szmk_terminator_dark_fate_sotet_vegzet_schwarzenegger_linda_hamilton_t800_8.jpg

szmk_terminator_dark_fate_sotet_vegzet_schwarzenegger_linda_hamilton_t800_7.jpg

szmk_terminator_dark_fate_sotet_vegzet_schwarzenegger_linda_hamilton_t800_6.jpg

szmk_terminator_dark_fate_sotet_vegzet_schwarzenegger_linda_hamilton_t800_5.jpg

szmk_terminator_dark_fate_sotet_vegzet_schwarzenegger_linda_hamilton_t800_9.jpg

Szólj hozzá

kritika terminátor terminator arnold schwarzenegger review linda hamilton judgement day vélekedés ítélet napja t800 dark fate sötét végzet