2019. okt 02.

A Pásztor - filmfesztivál sikerek

írta: szmozizok
A Pásztor - filmfesztivál sikerek

A legjobb független film Szombathelyről

szmk_the_shepherd_a_pasztor_illes_laszlo_szombathely_wss_szinhaz_28_1.jpgA pásztor rengeteg filmfesztivál díj mellé, a legjobb független film elismerést is bezsebelte Los Angelesben.

Az Illés László rendezte II. világháborús dráma, minden tekintetben szombathelyi alkotás. A Magyarországon játszódó történet szerint, melyet valós események inspiráltak, egy öreg pásztor lányával náci katonák végeznek. A szörnyűség hatására elhatározza, hogy zsidók életeket ment, amennyit csak lehet. A pince alkotói legújabb filmjükkel már nemzetközi vizeken eveznek, ugyanis a film facebook oldala rengeteg filmfesztivál részvételről és díjakról tanúskodik.szmk_the_shepherd_a_pasztor_illes_laszlo_szombathely_wss_szinhaz_28_6.jpgA legutóbbi siker mondhatni Hollywoodból érkezett, hiszen a 2019 szeptemberi Los Angeles Film Awards versenyen, a legjobb független film díját is behúzta. A zsűri különdíjában maga a rendező, Illés László, illetve a film zenéje részesült. A magyarországi bemutatóról egyelőre semmi, de most már bizonyosan nagy lesz a felhajtás, mert ez a sok elismerés óriási büszkeség Szombathelynek és Magyarországnak egyaránt.

A LAFA díjak az alábbiakban, a poszt végén előzetes és poszter, korábbi írások A Pásztorról itt és itt.szmk_the_shepherd_a_pasztor_illes_laszlo_szombathely_wss_szinhaz_28_2.jpg

szmk_the_shepherd_a_pasztor_illes_laszlo_szombathely_wss_szinhaz_28_4.jpg

szmk_the_shepherd_a_pasztor_illes_laszlo_szombathely_wss_szinhaz_28_3.jpg

szmk_the_shepherd_a_pasztor_illes_laszlo_szombathely_wss_szinhaz_28_5.jpg

ELŐZETES:

POSZTER:szmk_the_sepherd_a_pasztor_illes_laszlo_szombathely_wssz_jordan_tamas_horvath_akos.jpg

 

 

Szólj hozzá

magyar hype szombathely pásztor magyar film shepherd jordán tamás the shepherd a pásztor illés lászló