2017. dec 08.

Az utolsó Jedik új droidja

írta: szmozizok
Az utolsó Jedik új droidja

BB-8 gonosz ikertestvére

szmk_star_wars_last_jedi_csillagok_haboruja_utolso_jedik_bbe9_6.jpgAz Ébredő Erő talán legkreatívabb és "legstarwarsosabb" karaktere BB-8 volt. Az utolsó Jedik filmben tovább viszik az ötletet és feltűnik egy újabb BB egység, ami színe alapján is, de a hivatalos oldal leírása miatt biztosan az Első Rend szolgálatában tevékenykedik. Színe fekete, szenzora piros és az a hír járja, hogy Snoke legfőbb vezér személyes hadihajóján gondoskodik, hogy minden rendszer mindig rendeltetésszerűen működjön. A hajó egy visszafogott típusmegnevezésű "mega" osztályú csillagromboló és a neve The Supremacy.szmk_star_wars_last_jedi_csillagok_haboruja_utolso_jedik_bbe9_5.jpg

Az információk a Sphero cég applikációjából származnak, akik a nagy sikerű BB-8 mobiltelefonról távirányítható robotjuk után elkészítették BB-9E-t és R2-D2-t is.

 

Az utolsó Jedikben természetesen a BB egységeken kívül is lesznek új droidok akiket maga Anthony Daniels, a C-3PO-t alakító színész, képzett ki a forgatásra. Az alábbiakban egy hivatalos videó a droid szakkörről: 

 

 

Szólj hozzá

star wars hype csillagok háborúja collect r2-d2 c-3po bb-8 last jedi utolsó jedik bb-9e