2017. okt 18.

Filmklasszikus figurák a Sideshow-tól

írta: szmozizok
Filmklasszikus figurák a Sideshow-tól

Dr. Lecter és Tyler Durden is hazavihető

szmk_baranyok_hallgatnak_silence_of_the_lambs_hannibal_lecter_sideshow_banner.jpgAz amerikai  Sideshow gyártó és forgalmazó cég film- és képregény figura témában talán a legnagyobb választékkal bír és  egyben a legvonzóbbal is. Gyakran böngészem az oldalukat és végre olyan tételeket is találtam amik nem az aktuális kasszasikerekhez és franchise filmekhez kapcsolódnak, hanem igazi klasszikusokhoz. A nagyobb szobrokkal szemben a 1/6-os figurák sisak nélküli arcokban verhetetlen részletgazdagsággal bírnak, és több mint 30 helyen mozgathatóak, így változatos filmes diorámákat lehet alkotni. A legújabb előrendelhető tételeket a Blitzway gyártja és szívmelengetőek, de inkább gyerek menetes háztartásokba.

A bárányok hallgatnak - Hannibal Lecter két külön verzióban, a kényszerzubbonyos a kultikus maszk miatt, a sima pedig a kis firenzei látkép miatt pazar. 270$ figuránként.

 

Harcosok Klubja – Tyler Durden egység csomagban a piros dzsekis és bundás változat, de a fürdőköpeny mindent visz. 500$ a két figura együtt.

 

Szeretném megerősíteni az arcok részletgazdagságával kapcsolatos állításomat, ezért itt egy galéria a szintén előrendelhető, de Hot Toys gyártmányú, Star Wars csomagról, amiben Peter Cushing szinte életre kel. Nem kell mondanom, hogy a Vader-Tarkin páros előrendelésének a gondolatával naponta eljátszok.  470$ és lehet rendelni részletre is.

Szólj hozzá

star wars darth vader fight club harcosok klubja hannibal lecter tyler durden silence of the lambs collect bárányok hallgatnak sideshow tarkin